_Velkommen til " rejsemagasinet"

 

Hvis der skulle byde sig en lille mulighed for at se noget mere af verden......er vi dem der er smuttet. Af spændende ture kan vi nævne at vi efterhånden har været i en del lande. 

- Af de længere ture, var vi Caribien i foråret 1998. Det var med udgangspunkt i Billund. Da vi skulle mellemlande i Amsterdam i Holland, hørte vi et smæk i understellet. Det gav anledning til "en del snak i sæderne". Besætningen vidste ingenting ( til videregivelse til passagerne) Men snart sagde flypersonalet at vi skulle returnere til Amsterdam. Efter vi var landet i Amsterdam, varede det nogle timer inden vi igen skulle på vingerne med kurs mod "Isla Margarita" igen. En fugl, havde under start i Amsterdams lufthavn, beskadiget et par lameller i jetmotoren. Og som de sagde, kunne de nemt have fløjet til Caribien med motorskaden. ..Men hva´ så når de igen skulle hjem. Kunne de lave flyet på Isla Margarita....en meget tryg beslutning, der gjorde at vi "turde/ville" flyve videre med dem. Da vi ankommer godt forsinket ude på øen, mærker vi den voldsomme dejlige varme...næsten de 40 gr. Men også en fugtighedsgrad vi ikke er vant til som Dansker. Selve hotelområdet var okay. Vi havde valgt et "all inklusive" ophold. Det var ikke et land/ Ø , som havde særlig lyst til at have turister. Det mærkede som om at de hellere ville fange lidt fisk og slippe for turisternes indblanding. Ellers var der utrolig frodig og flot derude i Venezuela. Vi var på en dykkertur med et par nordmænd. De sejlede os ud i to timer, til et flot dykkersted. Her kunne vi se fisk på lavt vand med vores ABC-udstyr og dykke mellem korneller og de mega flotte fisk i alverdens farver. Et lille "nyk" gav det i fingrene når fiskene bed af vores kyllingeben, som vi stak ned i vandet. Koralrev er meget skarpe for maveskinnet, så det var med at holde lidt afstand til de flotte bløde svajende koraller. 

        

Campingferie :

  - Ellers har vi været på en campingplads i Italien 8 gange. Den ligger lidt nord for Venedig.  Ca´Savio camping. To gange er vi kørt derned i bil / bus og overnattet i telte. En gang i autocamper. Her i sommeren 98´, var vi dernede i egen campingvogn. Det er en lille Hobby 440 der snild triller af sted, efter bilen. En dejlig tur hvor vi pakker teltgrej, udstyr og maden i campingvognen, hvorefter vi futter  af sted, mod Ca´Savio. Vi holder mange pauser på selve turen ned gennem Tyskland og Østrig (Gennem Tauertunelle) hvor vi ankommer et par dage efter alle de andres tidsplan. Men som vi siger ” Vores ferie starter når vi sætter os i bilen ”. Det handler jo ikke om at fræse derned. Selve campingpladsen er meget børnevenlig , da stranden kun ligger en spytklat fra selve campingpladsen. Pladsen er meget stor og den første dag skal man ikke satse på at kan opnå en attraktiv camping / teltplads. Det smarte kan være at ligge sig langt ned af gaden på pladsen. Næste dag om formiddagen, smutter en af os hen for at udvælger en attraktiv plads nær toilettet og indkøbsmulighederne…….I dette tricks ligger muligheden for at opnå en god beliggenhed til alle faciliteterne. Minuset ved at komme så tæt på udgangen, er at der kan være lidt underholdningsmusik om aftenen… men det kan også opleves som et kick til opholdet. Af større byer foruden Venedig, er der Lido De Jessolo. Her er f.eks. en gade der bliver lukket præcis kl. 20.00. Herefter er der gågade. Og her er der gang i festlighederne. Alt lige fra spisesteder til gadesælger i alle afskygninger, findes her. Ind til byen er der ca. 15 km. , hvor der er gode parkeringsmuligheder. ( men husk at parker udenfor gågadesystemet, da bilerne bliver slæbt udenfor området bare et minut over kl. 20.00…( og det koster) Stranden er fin og børnevenlig. Venedig er indenfor en go´ køreradius og der er så mange udflugtsmuligheder indenfor en lille radius. 

 

Andre lande vi har været i :

Sverige               :    Køretur rundt om Veneren.

Frankrig              :    Normandiet, Paris, Disney 

Kroatien.             :    Autocampertur, campingtur, sejlerferie....Punat ( hjemmeside her ).

Gran Canaria.    :    Chartertur

Agadir                 :    Chartertur

Italien                   :    Campingvogn 6 år i træk på Ca´SAvio camping v/ Venedig.

 

Hvis du vil rejse på egen hånd og mangler en billig billet der er så nogenlunde sikker, kan du benytte denne link til rejsebranchen :

             Tast på Postkassen og vupti, kan du komme ud at rejse......

   REJSEHENRIK....Hvis skal du ud at rejse på egen hånd, kan du benytte denne link hvor du kan bestille mange billige rejser til udlandet.

rejsen til Grand Canarie her i foråret 2005 har jeg følgende billedserie her :

Udsyn til byen Pourto Rico, gennem vores terrasse Jytte på terrassen
havneveaué, ud gennem terrassen terrasse, set ned over havnen
Havnen i Pourto Rico. Havnen
havnen Havnen
 
Havnen  

Rejseplaner : 

 

 

 

                                                                       

                                                                           Til forsiden :